Top 5 stuks advies voor aspirant-tattoo-artiesten

Lees ons advies voor het aspireren van tattoo-artiesten

1. Tatoeëer niet alleen

Het belangrijkste advies voor aspirant-tattoo-artiesten is om niet alleen te tatoeëren! Wat je ook doet, koop geen (gevaarlijke) tattoo-kit online en begin gewoon je vrienden op te halen. Je brengt niet alleen jezelf en je vrienden in gevaar (door bloed overgedragen ziekteverwekkers zijn slecht nieuws), maar die kits zijn niet eens bedoeld voor menselijk gebruik! Zelfs als het je lukt om professionele apparatuur in handen te krijgen, die meestal alleen wordt verkocht aan professionele artiesten of hun tattoo-leerling, kunnen de vaardigheden en technieken die nodig zijn om jezelf veilig te houden en een kwaliteitstatoeages te maken, niet worden geleerd van een online video. Persoonlijke, praktische training met ervaren professionals is vereist om veilig en effectief te leren tatoeëren. Onthoud dat elke staat verschillende wetten voor het tatoeëren van licenties heeft en als je een echte carrière als tattoo-artiest wilt, wil je niet beginnen in strijd met de lokale gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Breng jezelf of je vrienden niet in gevaar door te tatoeëren zonder een licentie te hebben of de juiste instructie te hebben. Je wilt voorkomen dat je eerste tatoeage eruitziet als een ramp waar je voor altijd spijt van zult krijgen.

2. Zet je in voor je toekomst en zet die eerste stap

Nu je leert tatoeëren van een professionele stage of trainingsprogramma, word je waarschijnlijk overweldigd door alle opties van waar en hoe je kunt leren tatoeëren. Hoewel sommige training voor tattoo-artiesten duur lijkt, lijken andere opties misschien te mooi om waar te zijn. Sommige opties hebben online componenten, andere zijn strikt persoonlijk. Bovendien is het waarschijnlijk onduidelijk of een van deze opties voor u werkt, vooral als u uw baan niet wilt opzeggen om uw training te starten.

Ongeacht naar welke bron u kijkt, ze vereisen allemaal een verbintenis van uw kant en dat kan eng zijn. We zijn er geweest en het beste advies voor aspirant-tattoo-artiesten op dit moment is om gewoon in te duiken. Ontmoet de mensen die je zullen trainen, laat ze je kunst zien, kijk naar hun kunst en tatoeages en stel zoveel mogelijk vragen. Probeer zoveel mogelijk te weten te komen hoe het zal zijn om hun leerling te zijn. Zorg ervoor dat het goed past! De enige manier om er zeker van te zijn dat een toekomst als professionele tattoo-artiest geschikt voor je is, is om in een tattoo-studio te stappen en het zelf te ontdekken. Probeer gewoon niet uit te stellen en je zet je eerste stappen naar een geweldige nieuwe carrière!

3. Geweldige kunst kan niet worden gehaast

Het volgende belangrijkste advies voor aspirant-tattoo-artiesten is het vermijden van trainingsprogramma’s die er gewoon zijn om misbruik van je te maken. Zoveel ‘leerlingplaatsen’ doen alsof de kunst van het tatoeëren je binnen een paar dagen of weken kan worden geleerd. Dat is gewoon niet waar. Het is gewoon niet mogelijk om snel de coördinatie- en motorische vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te tatoeëren, hoe ervaren een artiest je ook bent in andere media – tatoeëren op de huid is een heel ander proces. De nuances en technieken die nodig zijn om tatoeages van professionele kwaliteit te maken, hebben veel langer nodig om te leren. We raden altijd aan om op zoek te gaan naar tattoo-training die natuurlijk niet zo goed is om waar te zijn en die een redelijke hoeveelheid tijd biedt om je alles te leren wat je moet weten! En onthoud, vanaf je tijd als leerling tot je carrière als tattoo-artiest, zul je nooit stoppen met leren en ontwikkelen.

4. Bepaal wat je wilt van een stage

Decennia lang is het traditionele pad om een professionele tattoo-artiest te worden, een lokale tattoo-winkel te vinden, daar herhaaldelijk getatoeëerd te worden, vervolgens te verschijnen met een portfolio van tattoo-flashschilderijen en om een stage te vragen. Dit leidde meestal tot een jarenlang proces van zitten bij de receptie, dweilen van de vloeren en uiteindelijk leren van de kunst van het tatoeëren. Dit is een aloude manier om te leren tatoeëren, en we raden absoluut aan om te proberen een traditionele tattoo-leerling te krijgen. Dat gezegd hebbende, als je afwijzingen ontvangt of ontdekt dat je gewoon begraven wordt in druk werk, dan raden we je aan om onze tattoo-leerling te bekijken. We verspillen niet alleen je tijd met druk werk, we hebben een curriculum dat in je eigen tempo kan werken om alles te leren wat je nodig hebt om een succesvolle tattoo-artiest te worden. Het goede nieuws is dat onze tattoo-leerlingplaatsen zijn gebaseerd op het traditionele model dat is bijgewerkt om te voldoen aan de behoeften van een digitaal tijdperk. Je kunt online beginnen in een live virtueel klaslokaal in de vroege fasen van je leertijd en je werkt één-op-één met een toegewijde trainer. Zodra u voldoet aan de vereisten van de virtuele training, bent u klaar om uw stage te voltooien op een van onze fysieke locaties. Wanneer je in de studio bent, word je getraind om onberispelijke tatoeages op klanten te implementeren. U leert hoe u uzelf en uw klanten kunt beschermen met desinfecterende en ontsmettingsmethoden om kruisbesmetting te voorkomen. En door dit proces krijg je echte werkervaring en professionele ontwikkeling, zodat je klaar bent om je carrière als tattoo-artiest te lanceren. En het beste deel? We huren elke artiest in die zijn training bij ons voltooit! Zodra je je leertijd bij Body Art & Soul Tattoos hebt afgerond, hebben we een vacature voor je klaar, zodat je in onze studio kunt werken!

5. Geef nooit op!

Of je nu een traditionele stage vindt of de kunst van het tatoeëren met ons leert, het laatste advies voor aspirant-tattoo-artiesten is om nooit op te geven! Tatoeage is een gecompliceerde maar lonende kunstvorm en doorzettingsvermogen en geduld zijn de sleutel tot succes. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat onze artiesten voor het eerst goed voorbereid zijn dat ze een naald op de huid van hun cliënt aanbrengen. Van voering- en schaduwtatoegeringstechnieken tot studioveiligheid, wij hebben u gedekt. Onthoud dat het tijd kost om je vaardigheden te ontwikkelen. Vanaf de vroege stadia van je tattoo-leerlingwezen en tijdens je carrière als professionele tattoo-artiest, is een focus en toewijding aan je vak vereist om ervoor te zorgen dat je je beste werk doet en fouten vermijdt. Dus houd je hoofd omhoog en druk vooruit, wetende dat je prachtige kunst in deze wereld brengt en je klanten helpt zichzelf te uiten!

We hopen dat dit advies voor aspirant-tattoo-artiesten je helpt terwijl je de reis maakt om een professionele tattoo-artiest te worden! Hoewel deze carrière niet gemakkelijk is, is het enorm lonend en we helpen artiesten graag hun dromen te verwezenlijken! Als je vragen hebt over je toekomst als tattoo-artiest, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

We weten allemaal dat het geweldig is om een gloednieuwe mooie tatoeage te krijgen! Maar wist je dat de ervaring om iemand een geweldige tatoeage te geven nog beter kan? Als je van kunst houdt en je bent een fan van tatoeages, is een carrière als professionele tattoo-artiest artistiek bevredigend en financieel krachtig. Als je een goede tattoo-artiest wilt worden, is internet overweldigend als je op zoek bent naar advies over hoe je aan de slag kunt, en we weten dat je vragen hebt. Hoe kan ik leren tatoeëren? Zal ik het leuk vinden om leerling te zijn? Hoe vind ik een tattoo-leerlingwezen? Zal een carrière als tattoo-artiest echt voor mij werken? Daarom hebben we onze top 5 advies voor aspirant-tattoo-artiesten bij elkaar gebracht.

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *